HIDVÉGI

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

Most tudtam meg a diagnózist. Kavarognak a gondolatok a fejemben. Nem is tudom, hol kezdjem.

Stratégiai

lépéselőny

az első (vagy a következő) műtéthez, kezeléshez, vagy lábadozási időszakhoz!

(Hogy legyőzzük a félelmeinket, folytathassuk munkánkat és ne látszódjon rajtunk a betegség!)

MŰTÉT

Jól vagyok. (Túl a műtéten.) De elbízni sem szeretném magam, hiszen tudom, az ellenség nem alszik. Hogyan tudnám gyorsítani a felépülést?

KEMOTERÁPIA

Úgy érzem, sikerülni fog. De amikor belegondolok, hogy mennyi "ciklusnyi" megpróbáltatás vár rám, legszívesebben feladnám. Hol van az alagút vége? Hol van ilyenkor a mindenre elszánt önmagam?

SUGÁRKEZELÉS

Jól jönne az energiatöbblet. Gyakran kimerültnek és fáradtnak érzem magam. Érdekel, hogy a termékeik tudnának-e nekem is segíteni?

Többre vagyunk képesek:

Hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések ELŐNYEIT a kockázatok függvényében!

Sok hatóanyag,
rugalmas adagolás

Fejlett támogató készítményeink gyártásakor nem engedtünk semmi kompromisszumot, hogy együtt igazán látványos és mérhető eredményeket tapasztalhassunk meg.

Igen, az általunk ajánlott fejlett támogató készítményekkel időt nyerhetünk, hogy gyorsabban talpra álljunk, hogy visszakapjuk a régi életünk, újra dolgozhassunk, találkozzunk a barátainkkal, és vasárnaponként együtt ebédelhessünk a családunkkal.

Fejlett támogató készítményeink precíziós adagolása lehetővé teszi, hogy az adagokat a nap folyamán egyenletes mennyiségben tudjuk elosztani. Kutatások szerint a vitaminok, nyomelemek és aminosavak hasznosulását jelentősen javítja, ha nem egyszerre, hanem a nap során egyenletesen visszük be őket a szervezetünkbe.

Szedjük együtt!

Mindössze napi pár percet kérünk, reggel és vacsoraidőben:

Összhangba hozzuk a hagyományos orvoslás vívmányait a

táplálkozástudománnyal,

hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések kockázatait és a várható előnyöket.

Play Video

PROF. DR. HIDVÉGI MÁTÉ, rákkutató-biokémikus

Hidvégi professzor az 1990-es óta foglalkozik a daganatos áttétek kialakulását megelőző termékek fejlesztésével és kutatásával. Találmánya 2006-ban elnyerte a NutrAward díjat, a legjobb új táplálkozástudományi terméknek járó kitüntetést az Egyesült Államokban.

Amikor 2009 nyarán a DNS kettős-spirál atyja, a Nobel-díjas James Watson személyesen hívta meg a magyar feltalálót az amerikai kutatóbázisra… Hidvégi Máténál senki nem tudja jobban, milyen emberfeletti teljesítmény elismertetni egy tudományos felfedezést.

Amint megértjük, hogy a sorsunkat irányíthatjuk és a hozzáállásunk döntő jelentőségű, egyből megvan a megoldás. Szenteljük az életünk a gyógyításnak, és tegyünk le egy olyan átütő terméket az asztalra, ami emberek százezrei számára képes megteremteni egy jobb élet lehetőségét!

A 2000-es években Hidvégi Máté találmányaival egy új termékkategóriát teremtett: a fejlett támogató készítmények csoportját. Úttörő gondolkodásmódja meghatározó befolyást gyakorolt a daganatos betegségek kiegészítő kezelésére. Munkásságát hazájában rangos díjjakkal ismerték el.

Története a mi történetünk: “Adj gyakorlatias és kézzelfogható segítséget, amivel hidat építhetsz a gyógyszerek és az élelmiszerek közé.”

Enedna termékinformáció

Phytohit termékinformáció

Honnan tudjuk eldönteni, hogy mindez nekünk szól-e?

Termékeinket nem ajánljuk mindenkinek.

A RENDSZERÜNK NEM AZOKNAK SZÓL, AKIK:

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS AZOKNAK, AKIKRE IGAZ, HOGY:

Ezek a leggyakrabban feltett kérdések:

A zártkörű V.I.P. Facebook csoportot a vásárlóinknak hoztuk létre, amely számukra INGYENES. Az első termék megrendelését követően automatikusan küldünk egy meghívót és máris becsatlakozhat a közösségünkbe. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem vagyunk orvosok, de a termékek adagolásával és legjobb tudásunkkal folyamatosan támogatjuk az egészségét. Szeretettel várjuk!

Egyszerűen. Termékeinket az Onco-Shop honlapon tudja kiválasztani. Először helyezze őket a kosárba, majd a pénztárnál töltse ki az adatokat és adja le a megrendelést. A rendelését kifizetheti bankkártyával, banki átutalással vagy utánvéttel. Utánvétes fizetés esetén a GLS futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a csomag ellenértékét.

Igen. Termékeink összetételét magas minőségű, kiválóan hasznosuló hatóanyagokból gyártották. Ezek az anyagok, vitaminok, nyomelemek, aminosavak, a táplálkozásunkban található ismert anyagok. Fejlett támogató készítményeink előnye, hogy ezeket a hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazzák.

A termékeinket bármikor elkezdheti szedni. Azt szoktuk javasolni, hogy kezdjen egy 30/60 napos adaggal, minden a következetességen alapul.

Igen. A megadott telefonszámon forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink munkanapokon 10 és 17 óra között állnak a rendelkezésére. Az első vásárlást követően automatikusan meghívót küldünk a V.I.P. Facebook csoportunkba, ahol Dr. Hidvégi Máté biokémikustól is tud személyesen kérdezni.

Igen. Fejlett támogató készítményeinket kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a kezelések előtt, alatt és azok befejeződését követően, megszakítás nélkül lehessen őket szedni, minimum 6-12 hónapig, vagy egészen a betegség fennállásáig. Sőt, még azután is, hogy hosszú távon szolgálják az egészségünk. Egyik termék sem helyettesíti a hagyományos orvoslást.

Igen. Valamennyi termékünk cukormentes. A legtöbb termék minimális segédanyagot tartalmaz (ha egyáltalán tartalmaz).

Igen. Termékeink előnye, hogy nagyon könnyű őket szedni. Mindegyik készítményt szájon át kell szedni, a legtöbb folyékony halmazállapotú, ezért nyelési nehézségek vagy tápszonda mellett is szedhetők. Az Enedna porkeveréket bármilyen hideg italban vagy joghurtban is fel tudja oldani. A Phytohit kapszulát pedig szét tudja nyitni és a kapszulában lévő hatóanyagokat el tudja keverni bármilyen ételben.

Nem. Fejlett támogató készítményeinket úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen változtatnunk az időbeosztásunkon és ne kelljen lemondanunk a kedvenc ételeinkről. Indítsunk egy 30 napos egészségépítő csomaggal.

Igen. Egyfelől a termékeinkben lévő hatóanyagok jelentős része már most is jelen van a szervezetükben, csak jóval alacsonyabb koncentrációban. Tehát a fejlett támogató készítmények szedésével ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét tudjuk biztosítani. Másfelől új hatóanyagokat is be tudunk juttatni, amelyek támogatják az egészségünket és biztonságosan szedhetők.

Elméletileg igen. A termékeinkben lévő hatóanyagok bevitelét megfelelő táplálkozással is fedezhetnénk, ugyanakkor a legtöbb ember számára egy ilyen diéta megvalósítása (tengeri halak, bio zöldség- és egzotikus gyümölcslevek, távol-keleti gombák fogyasztása) munka és család mellett kivitelezhetetlen, anyagilag pedig megfizethetetlen lenne.

Hívjon bennünket a +36 20 319 0999-es telefonszámon, munkanapokon 10 és 17 óra között és segítünk Önnek időpontot egyeztetni egy INGYENES konzultációra.

Forduljon hozzánk bizalommal:

Kapcsolat

DR. HIDVÉGI ÁRON, az Onco-Shop alapítója

Édesapja, Dr. Hidvégi Máté mellett élhette meg a rákkutatás reménytelennek tűnő és legfelemelőbb pillanatait. Tudta, a kutatói pályával járó stressz nem neki való…

Áron több mint 25 éve dolgozik tudásalapú vállalkozóként.

Tíz éven át az édesapja találmányát hasznosító startup vállalkozás felépítésén dolgozott (a cégcsoportot egy szakmai befektető vásárolta meg). 2010-ben alapította a daganatos betegek kiegészítő készítményeit forgalmazó Onco-Shop szaküzletet, és ez a vállalkozás gyártja ma az Enedna és a Phytohit termékeket is.

2019-ben jelent meg az első önfejlesztő könyve “Önerőből” címmel, amelyet azóta további három könyv követett. Áron személyes elhivatottsága, hogy kortársait az egészséges életmód felé terelje.

Többre vagyunk képesek:

Hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések ELŐNYEIT a kockázatok függvényében!