Stratégiai

lépéselőny

az első (vagy a következő) műtéthez, kezeléshez, vagy lábadozási időszakhoz!

(Hogy legyőzzük a félelmeinket, folytathassuk munkánkat és ne látszódjon rajtunk a betegség!)

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

Most tudtam meg a diagnózist. Kavarognak a gondolatok a fejemben. Nem is tudom, hol kezdjem.

Többre vagyunk képesek:

Hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések ELŐNYEIT a kockázatok függvényében!

MŰTÉT

Jól vagyok. (Túl a műtéten.) De elbízni sem szeretném magam, hiszen tudom, az ellenség nem alszik. Hogyan tudnám gyorsítani a felépülést?

KEMOTERÁPIA

Úgy érzem, sikerülni fog. De amikor belegondolok, hogy mennyi "ciklusnyi" megpróbáltatás vár rám, legszívesebben feladnám. Hol van az alagút vége? Hol van ilyenkor a mindenre elszánt önmagam?

SUGÁRKEZELÉS

Jól jönne az energiatöbblet. Gyakran kimerültnek és fáradtnak érzem magam. Érdekel, hogy a termékeik tudnának-e nekem is segíteni?

Sok hatóanyag,
rugalmas adagolás

Fejlett támogató készítményeink gyártásakor nem engedtünk semmi kompromisszumot, hogy együtt igazán látványos és mérhető eredményeket tapasztalhassunk meg.

Igen, az általunk ajánlott fejlett támogató készítményekkel időt nyerhetünk, hogy gyorsabban talpra álljunk, hogy visszakapjuk a régi életünk, újra dolgozhassunk, találkozzunk a barátainkkal, és vasárnaponként együtt ebédelhessünk a családunkkal.

Fejlett támogató készítményeink precíziós adagolása lehetővé teszi, hogy az adagokat a nap folyamán egyenletes mennyiségben tudjuk elosztani. Kutatások szerint a vitaminok, nyomelemek és aminosavak hasznosulását jelentősen javítja, ha nem egyszerre, hanem a nap során egyenletesen visszük be őket a szervezetünkbe.

Szedjük együtt!

Mindössze napi pár percet kérünk, reggel és vacsoraidőben:

Összhangba hozzuk a hagyományos orvoslás vívmányait a

táplálkozástudománnyal,

hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések kockázatait és a várható előnyöket.

Videó lejátszása

PROF. DR. HIDVÉGI MÁTÉ, rákkutató-biokémikus

Hidvégi professzor az 1990-es óta foglalkozik a daganatos áttétek kialakulását megelőző termékek fejlesztésével és kutatásával. Találmánya 2006-ban elnyerte a NutrAward díjat, a legjobb új táplálkozástudományi terméknek járó kitüntetést az Egyesült Államokban.

Amikor 2009 nyarán a DNS kettős-spirál atyja, a Nobel-díjas James Watson személyesen hívta meg a magyar feltalálót az amerikai kutatóbázisra… Hidvégi Máténál senki nem tudja jobban, milyen emberfeletti teljesítmény elismertetni egy tudományos felfedezést.

Amint megértjük, hogy a sorsunkat irányíthatjuk és a hozzáállásunk döntő jelentőségű, egyből megvan a megoldás. Szenteljük az életünk a gyógyításnak, és tegyünk le egy olyan átütő terméket az asztalra, ami emberek százezrei számára képes megteremteni egy jobb élet lehetőségét!

A 2000-es években Hidvégi Máté találmányaival egy új termékkategóriát teremtett: a fejlett támogató készítmények csoportját. Úttörő gondolkodásmódja meghatározó befolyást gyakorolt a daganatos betegségek kiegészítő kezelésére. Munkásságát hazájában rangos díjjakkal ismerték el.

Története a mi történetünk: “Adj gyakorlatias és kézzelfogható segítséget, amivel hidat építhetsz a gyógyszerek és az élelmiszerek közé.”

Enedna Medical

Az Enedna Medical segítségével egyes anyagokból a szokásosnál is nagyobb mennyiséget tudunk bevinni. Ezen hatóanyagok esetleges “túladagolása” nem jár kockázatokkal, viszont a hiányuk gondot okozhat. Adjuk őket az étrendükhöz, és ugrásszerűen csökkentjük a hiányukból adódó kockázatokat.

Ahogy Ön sorra veszi az akadályokat, az Enedna hatóanyagai eljutnak a kulcsszervekhez és támogatják működésüket élete legnehezebb időszakában. Már az első lépésektől.

Phytohit Power

Mi lenne, ha kiképeznénk az immunrendszer katonáit, hogy a szervezet a belső erőforrásai segítésével győzze le az ellenséget? Mi lenne, ha célzott táplálkozással nehezítenénk az ellenfél burjánzását, miközben az ember fizikai kondícióját megerősítjük? Valljuk, a gyógyszerek és a gyógynövények közti választás nem “vagy-vagy” kérdése.

Phytohit Ginseng Power

Phytohit Mushroom Power

Honnan tudjuk eldönteni, hogy mindez nekünk szól-e?

Termékeinket nem ajánljuk mindenkinek.

A RENDSZERÜNK NEM AZOKNAK SZÓL, AKIK:

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS AZOKNAK, AKIKRE IGAZ, HOGY:

Ezek a leggyakrabban feltett kérdések:

Igen. Termékeink összetételét magas minőségű, kiválóan hasznosuló hatóanyagokból gyártották. Ezek az anyagok, vitaminok, nyomelemek, aminosavak, a táplálkozásunkban található ismert anyagok. Fejlett támogató készítményeink előnye, hogy ezeket a hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazzák.

A termékeinket bármikor elkezdheti szedni. Azt szoktuk javasolni, hogy kezdjen egy 30/60 napos adaggal, minden a következetességen alapul.

Igen. A megadott telefonszámon forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink munkanapokon 10 és 17 óra között állnak a rendelkezésére.

Igen. Fejlett támogató készítményeinket kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a kezelések előtt, alatt és azok befejeződését követően, megszakítás nélkül lehessen őket szedni, minimum 6-12 hónapig, vagy egészen a betegség fennállásáig. Sőt, még azután is, hogy hosszú távon szolgálják az egészségünk. Egyik termék sem helyettesíti a hagyományos orvoslást.

Igen. Valamennyi termékünk cukormentes. A legtöbb termék minimális segédanyagot tartalmaz (ha egyáltalán tartalmaz).

Igen. Termékeink előnye, hogy nagyon könnyű őket szedni. Mindegyik készítményt szájon át kell szedni. Az instant porok nyelési nehézségek vagy tápszonda mellett is szedhetők. Az Enedna Medical porkeveréket bármilyen hideg italban vagy joghurtban is fel tudja oldani. A Phytohit Power porokat el tudja keverni bármilyen ételben, vagy forró italban is.

Nem. Fejlett támogató készítményeinket úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen változtatnunk az időbeosztásunkon és ne kelljen lemondanunk a kedvenc ételeinkről. Indítsunk egy 30 napos egészségépítő csomaggal.

Igen. Egyfelől a termékeinkben lévő hatóanyagok jelentős része már most is jelen van a szervezetükben, csak jóval alacsonyabb koncentrációban. Tehát a fejlett támogató készítmények szedésével ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét tudjuk biztosítani. Másfelől új hatóanyagokat is be tudunk juttatni, amelyek támogatják az egészségünket és biztonságosan szedhetők.

Elméletileg igen. A termékeinkben lévő hatóanyagok bevitelét megfelelő táplálkozással is fedezhetnénk, ugyanakkor a legtöbb ember számára egy ilyen diéta megvalósítása (tengeri halak, bio zöldség- és egzotikus gyümölcslevek, távol-keleti gombák fogyasztása) munka és család mellett kivitelezhetetlen, anyagilag pedig megfizethetetlen lenne.

Hívjon bennünket a +36 20 319 0999-es telefonszámon, munkanapokon 10 és 17 óra között.