Enedna Medical

Az Enedna Medical dióhéjban

Az Enedna Medical instant porkeverék egy magas HMB-, vitamin- és ásványianyag-tartalmú speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer, izomerő- és izomtömeg-vesztéssel járó, betegséghez kapcsolódó fehérje-, vitamin- és

Tovább olvasom »

Phytohit Power

Astragalus

Az Astragalus gyógynövényt évszázadok óta alkalmazzák a hagyományos kínai orvoslásban, mivel számos élettani előnnyel rendelkezik, beleértve az immunrendszert erősítő, öregedésgátló és gyulladáscsökkentő hatásokat. Az Astragalus

Tovább olvasom »

Chaga

A Chaga gombát évszázadok óta alkalmazzák Szibériában és Ázsia más részein az immunitás erősítésére és az általános egészségi állapot javítására (1). A Chaga gomba a

Tovább olvasom »

Cordyceps: hernyógomba

A Cordyceps a Tibeti-fennsíkon őshonos gyógygomba. A hagyományos kínai orvoslásban évszázadok óta használják fáradtság, betegség, vesebetegség és alacsony libidó kezelésére. A Cordyceps-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítők és

Tovább olvasom »

Eleuthero: szibériai ginszeng

Az Eleuthero (Eleutherococcus senticosus) egy évelő növény, amely Észak-Ázsiában őshonos és évezredek óta adaptogénként, teljesítményfokozóként és immunerősítőként használják a népi gyógyászatban (1). A gyógynövénykutatók és

Tovább olvasom »

Ginseng: ázsiai ginszeng növény

Ginseng növényt évszázadok óta használják a kínai orvoslásbanm ahol általában antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása miatt méltatják. Segíthet szabályozni a vércukorszintet is, és jótékony hatással lehet

Tovább olvasom »

Maitake: bokrosgomba

A „Maitake” japánul táncoló gombát jelent. Állítólag innen kapta a gomba nevét: amikor a vadonban megtalálták, az emberek boldogan táncoltak. A Maitake gomba egyfajta adaptogén.

Tovább olvasom »

Reishi: pecsétviaszgomba

A keleti gyógyászat sokféle növényt és gombát használ, közülük a Reishi gomba különösen népszerű, amit a gyógygombák királyának is tartanak. Számos lehetséges egészségügyi előnnyel rendelkezik,

Tovább olvasom »

Shiitake gomba

A Shiitake ehető gomba, amely Kelet-Ázsiában őshonos. Sárgásbarna vagy sötétbarna színű, sapkájuk 5 és 10 cm között nő. Míg általában zöldségként fogyasztják, a Shiitake olyan

Tovább olvasom »