DR. HIDVÉGI MÁTÉ AJÁNLÁSÁVAL — A Phytohit Powert azért fejlesztettük, hogy segítsünk újjáépíteni az állóképességet és az immunerőt egy innovatív és a tudományos élvonalhoz tartozó, MINDEN-EGYÜTT keverékkel.

PHYTOHIT POWER

Gyógynövényekből és gyógygombákból készült étrend-kiegészítő készítmények

Phytohit Ginseng Power

Háromféle adaptogén gyógynövény kivonatot tartalmaz: Astragalus, Eleuthero, Panax Ginseng

Phytohit Mushroom Power

Hatféle immunerősítő gyógygomba kivonatot tartalmaz: Reishi, Maitake, Shiitake, Chaga, Agaricus blazei Murill, Cordyceps

Együtt: 23 900,- Ft

Ár, áfával

Ingyenes házhoz szállítás

Szállítási idő: 1-2 munkanap.

gyors HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

BIZTONSÁGOS ssl fizetés

14 NAPOS termékvisszaküldés

biztonságos összetevők

Videó

A Phytohit kapszulát 2024 április 15-től két új instant por étrend-kiegészítő váltja fel. A Phytohit Ginseng Power tartalmazza az adaptogén növényi hatóanyagokat, míg a Phytohit Mushroom Power tartalmazza a hagyományos kínai gomba-kivonatokat. A két új Phytohit Power terméket együtt ajánlott szedni. Az instant por lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiséget is könnyen tudjunk bevinni a szervezetünkbe. A videófilm aktualizálása folyamatban van.

Mi a Phytohit Power?

A Phytohit Power hatóanyagai segíthetnek a fáradtság megszüntetésében és a szervezet védekezőképességének fokozásában. A két terméket együtt ajánlott szedni:

Ez a Phytohit Ginseng Power:

cukormentes, gluténmentes, laktózmentes, ízesítetlen, adalékmentes, vegán

Ez a Phytohit Mushroom Power:

cukormentes, gluténmentes, laktózmentes, ízesítetlen, adalékmentes, vegán

Kilenc briliáns összetevő és Hidvégi professzor tudása két termékben:

Ajánljuk annak, aki gyengének érzi magát, és annak, aki erős,
és természetesen mindenki másnak az arany középúton.

DR. HIDVÉGI MÁTÉ AJÁNLÁSÁVAL — A Phytohit Powert azért fejlesztettük, hogy segítsünk újjáépíteni az állóképességet és az immunerőt egy innovatív és a tudományos élvonalhoz tartozó, MINDEN-EGYÜTT keverékkel.

A stressz mindenkit érint

Amikor a testünk stresszes állapotba kerül, a szervezetünknek meg kell küzdenie a stresszel. A stressz következménye, hogy a szervezetünkben megnő a stresszhormonok szintje, megváltozik a sejtjeink anyagcseréje és gyengül az immunrendszerünk.

Betegség = biológiai stressz.

Túlhajtott Munka = mentális stressz.

Túledzés = fizikai stressz.

A stressznek sokféle kiváltó oka lehet, a betegségtől kezdve a megterhelő szellemi vagy fizikai munkavégzésig. Ezért érezzük magunkat rosszul, ha stressz ér bennünket. Ilyenkor állandóan fáradtak vagyunk, könnyebben elkapjuk a fertőzéseket, rosszabbul alszunk és felborul az anyagcserénk, mert ezektől a területektől vont el támogatást a szervezetünk.

A stresszhatások helyreállítása és kivédése a testünk számára energiaigényes többletmunkát okoz, amihez a szervezetnek elő kell teremteni az erőforrásokat, így bizonyos folyamatokat kénytelen leállítani, vagy takarék üzemmódba helyezni.

A megoldás: adaptogének

A modern tudomány adaptogéneknek nevezi az olyan növényeket, amelyek segítik a stresszhez való alkalmazkodást (adaptációt). Nem csoda, egy az ősi kultúrákban elsőként a fertőzéses betegségek és a fáradtság ellen kezdek el őket használni, még jóval azelőtt, hogy a modern tudomány adaptogénnek nevezte el őket. Ázsia zord fennsíkjain, a szibériai tajgák mínuszaiban élő növények, vagy az erdőkben élő gombák az evolúciójuk során a túléléshez szükséges anyagokat állították elő, hogy ellenálljanak az időjárás, a baktériumok vagy a kártevők ellen.

Az adaptogének felfedezése

Ahogy az európai orvoslás is felismerte ezeket a közös tulajdonságokat, a tudósok átlépték a civilizációs-kulturális határokat, és egy osztályba sorolták ezeket a növényeket. Lazarev doktor és csapata 1964-ben alkották meg az adaptogén kifejezést olyan gyógynövények leírására, amelyek növelik a szervezet vitalitását és stresszel szembeni nem specifikus ellenállását, segítik a szervezet alkalmazkodását és védekezését stressz hatásaival szemben, valamint növelik a munkaképességet, a hatékonyságot, és a koncentrációs képességet.

Az adaptogének előnyei

Ez a gyógynövénycsalád sokféle előnnyel jár, elsősorban a stresszhez való alkalmazkodás, az anyagcsere és az immunrendszer támogatása, valamint a hormonális egyensúly helyreállítása terén. A különböző földrészeken élő adaptogének a hatásaik tekintetében jelentős részben átfedik egymást, hiszen mind a dél-amerikai, a kínai, vagy az indiai kultúrában is az egészség és az immunrendszer működésének javítása, az energiaszint helyreállítása, a kognitív funkciók javítása és az általános teljesítmény fokozása miatt tisztelik őket — évezredek óta.

Ginsengtől a gyógygombákig

A kutatók először az ázsiai Ginsengre összepontosítottak, majd áttértek az Eleuthero vizsgálatára. Mivel a Ginseng nem volt őshonos Európában, és importálása is drága volt, a korai kutatások nagy részében inkább az Eleutherot használták, amelyet gyakran szibériai Ginsengnek is neveznek, mert a növénynek sok közös tulajdonsága van az ázsiai Ginsenggel.

A mai szakirodalom az adaptogének közé sorolja a legtöbb gyógygombát is, mint amilyen a Chaga vagy a Cordyceps.

Adaptogénekkel az életerő megőrzéséért.

Az adaptogének előnyei, hogy laboratóriumi vagy állatkísérletekben:

1. Erősítik az immunrendszer védelmi képességét.

2. Támogatják a szív- és érrendszer, a lép, a máj, a tüdő, és a vesék működését.

3. Gyulladáscsökkentő hatásúak.

4. Segítenek optimalizálni a vércukorszintet és/vagy a koleszterinszintet.

Kilenc briliáns összetevő és Hidvégi professzor tudása két termékben:

Ajánljuk annak, aki gyengének érzi magát, és annak, aki erős,
és természetesen mindenki másnak az arany középúton.

DR. HIDVÉGI MÁTÉ AJÁNLÁSÁVAL — A Phytohit Powert azért fejlesztettük, hogy segítsünk újjáépíteni az állóképességet és az immunerőt egy innovatív és a tudományos élvonalhoz tartozó, MINDEN-EGYÜTT keverékkel.

Miért hatékony?

Magas koncentrációjú kivonatok.

A Phytohit Ginseng Power három adaptogén kivonata.

A Phytohit Ginseng Power összetevői:

  • Astragalus
  • Eleuthero (szibériai Ginseng)
  • Ginseng

 

A Phytohit Ginseng Power kivonatokban található hatóanyagokat glikozidokra és szaponinokra sztenderdizálták. Ezek a hatóanyagok az emberi szervezetben keringő hormonokhoz hasonló szerkezetű anyagok.

A Phytohit Mushroom Power hat gyógygomba kivonata.

A Phytohit Mushroom Power összetevői:

  • Resihi (pecsétviaszgomba)
  • Chaga (hamvaskéreg gomba)
  • Maitake (bokrosgomba)
  • Shiitake
  • Agaricus blazei Murill (mandulagomba)
  • Cordyceps (kínai hernyógomba)

 

A Phytohit Mushroom Power kivonatokban található hatóanyagokat poliszacharidokra sztenderdizálták. Ezek gyógygombák fő hatóanyagai, mint például a β-glükán, vagy a Lentinán.

Videó

Elkészítése: Öntsön 150 ml — lehetőleg 60-70 °C-os — folyadékot egy tiszta pohárba. Adjon hozzá 2-3 adagolókanál Phytohit Power port. Alaposan keverje fel. A Phytohit keverhető még teával, kávéval, gyümölcslével, vagy krémes ételekkel, mint pl. joghurt, puding, almapüré stb.

Termékinformációk

A Phytohit Power termékekben felhasznált adaptogénekel végzett kis létszámú klinikai vizsgálatokból csak korlátozott következtetéseket levonni, így a termékben felhasznált komponensekkel kapcsolatos tudományos eredmények emberekre történő kivetítése még nem bizonyított. A Phytohit termékekben felhasznált kivonatok fenti hatásait embereken végzett nagy-létszámú klinikai vizsgálatokkal még nem erősítették meg, így a Phytohit Power hivatalosan nem rendelkezik betegséget gyógyító, vagy megelőző hatással.

Gyakori kérdések

A Phytohit Power instant porkeverékek ízesítetlenek, hiszen csak a hatóanyagokat tartalmazzák. Az instant port forró (kb. 60 °C fokos) vízben érdemes elkeverni és teaként fogyasztani.  A port bármilyen más folyadékban is fel lehet oldani, a narancslétől a jeges teán keresztül a tejeskávéig. Mivel a termék nem savanyú, ezért joghurtban vagy pudingban is elkeverhető.

A Phytohit Ginseng Power ízhatása a gyógynövényekre jellemző, a svédkeserűhöz hasonlítható.

A Phytohit Mushroom Powernek enyhe gombaíze van, ezért levesekhez vagy ételekhez is hozzá tudjuk keverni. Csokoládés desszertekben is kellemesen fogyasztható.

Igen. A Phytohit Power összetételét magas minőségű nyersanyagokból gyártották. A Phytohit Power előnye, hogy a gyógynövény- és gyógygomba hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazza.

A Phytohit Power termékeket bármikor elkezdheti szedni. Azt szoktuk javasolni, hogy kezdjen egy 30/60 napos adaggal, minden a következetességen alapul.

Igen. A Phytohit Powert kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a kezelések előtt, alatt és azok befejeződését követően, megszakítás nélkül lehessen szedni, minimum 6-12 hónapig, vagy egészen a betegség fennállásáig. Sőt, még azután is, hogy hosszú távon szolgálja az egészségünk. A Phytohit Power nem helyettesíti a hagyományos orvoslást.

 

Igen. A Phytohit Power cukormentes. Emellett nem tartalmaz adalékanyagokat, ízesítőt, tartósítószert, glutént, laktózt.

Allergén információ: A Phytohit Mushroom Power termék gombából készül.

Igen. A Phytohit Power egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon könnyű szedni. A készítményt szájon át kell szedni, ezért nyelési nehézségek vagy tápszonda mellett is szedhető.
A Phytohit Power instant porkeveréket bármilyen ételben, forró vagy hideg italban is fel tudja oldani.

Nem. A Phytohit Power úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen változtatnunk az időbeosztásunkon és ne kelljen lemondanunk a kedvenc ételeinkről. Indítsunk egy 30 napos egészségépítő csomaggal.

Igen. Egyfelől a Phytohit Powerben lévő hatóanyagok növények és gombák kivonatai. A Phytohit Power készítmények szedésével ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét tudjuk biztosítani. Másfelől új hatóanyagokat is be tudunk juttatni, amelyek támogatják az egészségünket és biztonságosan szedhetők.

Adjuk őket az étrendünkhöz!

Elméletileg igen. A Phytohit Power lévő hatóanyagok bevitelét a gyógynövények és gombák elfogyasztásával is fedezhetnénk, ugyanakkor a legtöbb ember számára egy ilyen diéta megvalósítása (egzotikus gyógynövények, távol-keleti gombák fogyasztása) munka és család mellett kivitelezhetetlen, anyagilag pedig megfizethetetlen lenne.

Abszolút. A Phytohit Power hatóanyagait adaptogéneknek is nevezik. Az adaptogének segíthetnek a fáradtság megszüntetésében és a szervezet védekezőképességének fokozásában.

Egyértelműen, igen. Erre a célra elsősorban a Phytohit Ginseng Power terméket ajánljuk.

Igen. A megadott telefonszámon forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink munkanapokon 10 és 17 óra között állnak a rendelkezésére.

Hívjon bennünket a +36 20 319 0999-es telefonszámon, munkanapokon 10 és 17 óra között és segítünk Önnek időpontot egyeztetni egy INGYENES konzultációra.

Válasszon Phytohit terméket

Kattintson a lenti "KOSÁRBA" gombra és éljen energiadús életet!

Phytohit Mushroom Power

14 200 Ft

Phytohit Ginseng Power

11 200 Ft

Phytohit Power csomag

23 900 Ft

Legnépszerűbb kezdőcsomagok

Enedna Medical és Phytohit Power

Enedna Medical

19 700 Ft

Fókuszban az erőnlét, a fizikai kondíció és az életminőség.

LEGNÉPSZERŰBB

Hidvégi Pro

39 900 Ft

A két esszenciális készítményünk, amivel lépéselőnyhöz jutunk.

Phytohit Power

23 900 Ft

Fókuszban a stressz és az immunrendszer.

Termékeink

Kattintson a lenti "KOSÁRBA" gombra és éljen energiadús életet!

Enedna Medical

19 700 Ft

Enedna Medical dupla csomag

39 400 Ft

35 900 Ft

Enedna Medical és Phytohit Mushroom Power

33 900 Ft

29 900 Ft

Enedna Medical és Phytohit Ginseng Power

30 900 Ft

27 900 Ft

Hidvégi Pro (Enedna Medical és Phytohit Power)

45 100 Ft

39 900 Ft

Phytohit Mushroom Power

14 200 Ft

Phytohit Ginseng Power

11 200 Ft

Phytohit Mushroom és Ginseng Power

25 400 Ft

23 900 Ft