Válasszuk ki a kezdőcsomagot és készen állunk az indulásra

Ajándék könyv és a Hidvégi Pro csomaghoz ingyenes házhoz szállítás!

Enedna Medical

19 700 Ft

Fókuszban az erőnlét, a fizikai kondíció és az életminőség.

LEGNÉPSZERŰBB

Hidvégi Pro

39 900 Ft

A két esszenciális készítményünk, amivel lépéselőnyhöz jutunk.

Phytohit Power

23 900 Ft

Fókuszban a stressz és az immunrendszer.

Enedna Medical

19 700 Ft

2 x Enedna Medical csomag

35 900 Ft

Phytohit Mushroom Power

14 200 Ft

Phytohit Ginseng Power

11 200 Ft

Enedna Medical és Phytohit Mushroom Power

29 900 Ft

Enedna Medical és Phytohit Ginseng Power

27 900 Ft

Hidvégi Pro: Enedna Medical és Phytohit Power

39 900 Ft

Phytohit Mushroom és Ginseng Power

23 900 Ft

Csatlakozzon a közösségünkhöz, akik már megtapasztalták a fejlett kiegészítők előnyeit!

Kiváló termék. Istennek hála, jól vagyok. Két hónapja szedem a Phytohit kapszulát és hozzá az Enednát. Elkezdtem szedni ezeket a csodálatos termékeket, és már az elején azt éreztem, hogy több energiám lett. Nagyon ajánlom másoknak is! — D. Ilona

Észrevettem, hogy a memóriám kissé javult. Jobban tudok összpontosítani, mint korábban, különösen, amikor a kedvenc könyveimet olvasom. Észrevettem, hogy jobban megjegyzem azt, amit olvastam. Ezenkívül minden edzésen úgy érzem, hogy több energiám van, és tovább bírja a testem! A stressz szintem jelentősen csökkent! Kár, hogy eddig nem az Enednát szedtem. — Sz. Tamás

Úgy érzem, hogy Önök hatalmas segítséget nyújtottak nekem. Nagyon köszönöm a tanácsokat, Önök nélkül már nem élnék! Köszönök mindent !!!!! — L. Judit

Mint érintett - prosztata rákkal kezelt - beteg, érdeklődéssel kezdtem el olvasni írását. Voltak fenntartásaim a könyvvel kapcsolatban. Mint érintett - prosztata rákkal kezelt - beteg, érdeklődéssel kezdtem el olvasni írását. Voltak fenntartásaim a könnyvvel kapcsolatban. Újabb reklámtermék, amely rám akar sózni valami csodaszert. Netán a szűk szakmának szóló, nehezen érthető és olvasható könyv, tele orvosi kifejezésekkel és latin szavakkal. Szerencsére nem így készült ez a könyv. Ez az írás a széles „nagyközönségnek” szól, mert minden családban lehet érintett. Meglepő módon, azt is a javára lehet írni, hogy nem szakmabeli írta. Gratulálok, jó könyv. Sok betegnek, családtagnak nyújthat segítséget a betegség leküzdésében, vagy megélésében. Örülök, hogy a kezembe akadt. Minden rokonomnak, barátomnak és ismerősömnek ajánlom. — J. Zoltán

Szedjük együtt!

Mindössze napi pár percet kérünk, reggel és vacsoraidőben:

Enedna Medical

Az Enedna Medical segítségével egyes anyagokból a szokásosnál is nagyobb mennyiséget tudunk bevinni. Ezen hatóanyagok esetleges “túladagolása” nem jár kockázatokkal, viszont a hiányuk gondot okozhat. Adjuk őket az étrendükhöz, és ugrásszerűen csökkentjük a hiányukból adódó kockázatokat.

Ahogy Ön sorra veszi az akadályokat, az Enedna hatóanyagai eljutnak a kulcsszervekhez és támogatják működésüket élete legnehezebb időszakában. Már az első lépésektől.

Phytohit Power

Mi lenne, ha kiképeznénk az immunrendszer katonáit, hogy a szervezet a belső erőforrásai segítésével győzze le az ellenséget? Mi lenne, ha célzott táplálkozással nehezítenénk az ellenfél burjánzását, miközben az ember fizikai kondícióját megerősítjük? Valljuk, a gyógyszerek és a gyógynövények közti választás nem “vagy-vagy” kérdése.

Phytohit Ginseng Power

Phytohit Mushroom Power

Ezek a leggyakrabban feltett kérdések:

Igen. Termékeink összetételét magas minőségű, kiválóan hasznosuló hatóanyagokból gyártották. Ezek az anyagok, vitaminok, nyomelemek, aminosavak, a táplálkozásunkban található ismert anyagok. Fejlett támogató készítményeink előnye, hogy ezeket a hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazzák.

A termékeinket bármikor elkezdheti szedni. Azt szoktuk javasolni, hogy kezdjen egy 30/60 napos adaggal, minden a következetességen alapul.

Igen. A megadott telefonszámon forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink munkanapokon 10 és 17 óra között állnak a rendelkezésére.

Igen. Fejlett támogató készítményeinket kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a kezelések előtt, alatt és azok befejeződését követően, megszakítás nélkül lehessen őket szedni, minimum 6-12 hónapig, vagy egészen a betegség fennállásáig. Sőt, még azután is, hogy hosszú távon szolgálják az egészségünk. Egyik termék sem helyettesíti a hagyományos orvoslást.

Igen. Valamennyi termékünk cukormentes. A legtöbb termék minimális segédanyagot tartalmaz (ha egyáltalán tartalmaz).

Igen. Termékeink előnye, hogy nagyon könnyű őket szedni. Mindegyik készítményt szájon át kell szedni. Az instant porok nyelési nehézségek vagy tápszonda mellett is szedhetők. Az Enedna Medical porkeveréket bármilyen hideg italban vagy joghurtban is fel tudja oldani. A Phytohit Power porokat el tudja keverni bármilyen ételben, vagy forró italban is.

Nem. Fejlett támogató készítményeinket úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen változtatnunk az időbeosztásunkon és ne kelljen lemondanunk a kedvenc ételeinkről. Indítsunk egy 30 napos egészségépítő csomaggal.

Igen. Egyfelől a termékeinkben lévő hatóanyagok jelentős része már most is jelen van a szervezetükben, csak jóval alacsonyabb koncentrációban. Tehát a fejlett támogató készítmények szedésével ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét tudjuk biztosítani. Másfelől új hatóanyagokat is be tudunk juttatni, amelyek támogatják az egészségünket és biztonságosan szedhetők.

Elméletileg igen. A termékeinkben lévő hatóanyagok bevitelét megfelelő táplálkozással is fedezhetnénk, ugyanakkor a legtöbb ember számára egy ilyen diéta megvalósítása (tengeri halak, bio zöldség- és egzotikus gyümölcslevek, távol-keleti gombák fogyasztása) munka és család mellett kivitelezhetetlen, anyagilag pedig megfizethetetlen lenne.

Hívjon bennünket a +36 20 319 0999-es telefonszámon, munkanapokon 10 és 17 óra között.