HIDVÉGI

Válasszuk ki a kezdőcsomagot és készen állunk az indulásra

Ajándék könyv és a Hidvégi Pro csomaghoz ingyenes házhoz szállítás!

LEGNÉPSZERŰBB

Hidvégi Pro

29 400 Ft

980 Ft/nap

120 adag / 30 nap

A két esszenciális készítményünk, amivel lépéselőnyhöz jutunk.

Adagolás: reggel és este 2-2 adag Enedna és 2-2 db Phytohit kapszula

36-féle hatóanyag

Meghívó a V.I.P. Facebook csoportba

Ajándék könyv

Árkedvezmény és ingyenes szállítás

Phytohit™

11 700 Ft

390 Ft/nap

120 db kapszula / 30 nap

Fókuszban a stressz és az immunrendszer.

Adagolás: reggel és este 2-2 db Phytohit kapszula

10-féle hatóanyag

Meghívó a V.I.P. Facebook csoportba

Ajándék könyv

Enedna™

17 700 Ft

590 Ft/nap

120 adag / 30 nap

Fókuszban az erőnlét, a fizikai kondíció és az életminőség.

Adagolás: reggel és este 2-2 adag Enedna porkeverék

26-féle hatóanyag

Meghívó a V.I.P. Facebook csoportba

Ajándék könyv

Csatlakozzon a közösségünkhöz, akik már megtapasztalták a fejlett étrend-kiegészítők előnyeit!

Kiváló termék. Istennek hála, jól vagyok. Két hónapja szedem a Phytohit kapszulát és hozzá az Enednát. Elkezdtem szedni ezeket a csodálatos termékeket, és már az elején azt éreztem, hogy több energiám lett. Nagyon ajánlom másoknak is! — D. Ilona

Észrevettem, hogy a memóriám kissé javult. Jobban tudok összpontosítani, mint korábban, különösen, amikor a kedvenc könyveimet olvasom. Észrevettem, hogy jobban megjegyzem azt, amit olvastam. Ezenkívül minden edzésen úgy érzem, hogy több energiám van, és tovább bírja a testem! A stressz szintem jelentősen csökkent! Kár, hogy eddig nem az Enednát szedtem. — Sz. Tamás

Úgy érzem, hogy Önök hatalmas segítséget nyújtottak nekem. Nagyon köszönöm a tanácsokat, Önök nélkül már nem élnék! Köszönök mindent !!!!! — L. Judit

Mint érintett - prosztata rákkal kezelt - beteg, érdeklődéssel kezdtem el olvasni írását. Voltak fenntartásaim a könyvvel kapcsolatban. Mint érintett - prosztata rákkal kezelt - beteg, érdeklődéssel kezdtem el olvasni írását. Voltak fenntartásaim a könnyvvel kapcsolatban. Újabb reklámtermék, amely rám akar sózni valami csodaszert. Netán a szűk szakmának szóló, nehezen érthető és olvasható könyv, tele orvosi kifejezésekkel és latin szavakkal. Szerencsére nem így készült ez a könyv. Ez az írás a széles „nagyközönségnek” szól, mert minden családban lehet érintett. Meglepő módon, azt is a javára lehet írni, hogy nem szakmabeli írta. Gratulálok, jó könyv. Sok betegnek, családtagnak nyújthat segítséget a betegség leküzdésében, vagy megélésében. Örülök, hogy a kezembe akadt. Minden rokonomnak, barátomnak és ismerősömnek ajánlom. — J. Zoltán

Minőség és szakértelem

Az általunk forgalmazott termékek esetében elsősorban az összetételt garantáljuk.

A webáruházban megrendelt, bontatlan termékeket 14 napon belül visszaküldhetjük és visszafizetik a vételárat. A Facebook csoportból bármikor ki lehet lépni, a hírlevélről bármikor leiratkozhatunk és a vásárlói fiókot is megszüntethetjük egy kattintással, ehhez nem szükséges telefonálni.

— dr. Hidvégi Áron

Miért a Hidvégi Pro csomag a legnépszerűbb kombinációnk?

A kezelésekkel együtt járó mellékhatások kockázata az életminőség romlása. A Hidvégi Pro úgy működik, mint az autópályán a gyorsítósáv. Itt gyorsabban haladhatunk, mert készítményeink ellátják a szervezetünket értékes hatóanyagokkal, így egyetlen kezelésről sem kell lemondanunk.

Miért ajánlják a Hidvégi PRO csomagot?

Egy jó minőségű étrend-kiegészítő funkciója, hogy általa a hagyományos kezelések hatásfokát növeljük és a szervezet önerejére rásegítsünk. Ahogy az autópályán sem kötelező a gyorsítósávban haladni, ezek a készítmények sem “kötelezőek”.

Ezért a fejlett támogató készítmények szedését a bizonyítékok erőssége és a napi költségek függvényében Önnek kell mérlegelnie. Fontos leszögezni, hogy hivatalosan egyik élelmiszer vagy étrend-kiegészítő sem rendelkezik betegséget gyógyító- vagy megelőző hatással.

A Phytohit és az Enedna lefekteti az alapokat és megerősít minket a nehézségekkel szemben. Minden eredmény a következetességen alapul.

Bárhol is tartunk, tudnak segíteni!

Stratégiai lépéselőny az első (vagy a következő) műtéthez, kezeléshez, vagy lábadozási időszakhoz!

Az első lépések

“Most tudtam meg a diagnózist.”

Műtét

“Jól vagyok.”

Kemó

"Úgy érzem, hogy sikerülni fog."

Sugárkezelés

“Jól jönne az energiatöbblet. ”

Többre vagyunk képesek:

Hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések ELŐNYEIT a kockázatok függvényében!

Enedna termékinformáció

Phytohit termékinformáció

Honnan tudjuk eldönteni, hogy mindez nekünk szól-e?

Termékeinket nem ajánljuk mindenkinek.

A RENDSZERÜNK NEM AZOKNAK SZÓL, AKIK:

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS AZOKNAK, AKIKRE IGAZ, HOGY:

Ezek a leggyakrabban feltett kérdések:

A zártkörű V.I.P. Facebook csoportot a vásárlóinknak hoztuk létre, amely számukra INGYENES. Az első termék megrendelését követően automatikusan küldünk egy meghívót és máris becsatlakozhat a közösségünkbe. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem vagyunk orvosok, de a termékek adagolásával és legjobb tudásunkkal folyamatosan támogatjuk az egészségét. Szeretettel várjuk!

Egyszerűen. Termékeinket az Onco-Shop honlapon tudja kiválasztani. Először helyezze őket a kosárba, majd a pénztárnál töltse ki az adatokat és adja le a megrendelést. A rendelését kifizetheti bankkártyával, banki átutalással vagy utánvéttel. Utánvétes fizetés esetén a GLS futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a csomag ellenértékét.

Igen. Termékeink összetételét magas minőségű, kiválóan hasznosuló hatóanyagokból gyártották. Ezek az anyagok, vitaminok, nyomelemek, aminosavak, a táplálkozásunkban található ismert anyagok. Fejlett támogató készítményeink előnye, hogy ezeket a hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazzák.

A termékeinket bármikor elkezdheti szedni. Azt szoktuk javasolni, hogy kezdjen egy 30/60 napos adaggal, minden a következetességen alapul.

Igen. A megadott telefonszámon forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink munkanapokon 10 és 17 óra között állnak a rendelkezésére. Az első vásárlást követően automatikusan meghívót küldünk a V.I.P. Facebook csoportunkba, ahol Dr. Hidvégi Máté biokémikustól is tud személyesen kérdezni.

Igen. Fejlett támogató készítményeinket kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a kezelések előtt, alatt és azok befejeződését követően, megszakítás nélkül lehessen őket szedni, minimum 6-12 hónapig, vagy egészen a betegség fennállásáig. Sőt, még azután is, hogy hosszú távon szolgálják az egészségünk. Egyik termék sem helyettesíti a hagyományos orvoslást.

Igen. Valamennyi termékünk cukormentes. A legtöbb termék minimális segédanyagot tartalmaz (ha egyáltalán tartalmaz).

Igen. Termékeink előnye, hogy nagyon könnyű őket szedni. Mindegyik készítményt szájon át kell szedni, a legtöbb folyékony halmazállapotú, ezért nyelési nehézségek vagy tápszonda mellett is szedhetők. Az Enedna porkeveréket bármilyen hideg italban vagy joghurtban is fel tudja oldani. A Phytohit kapszulát pedig szét tudja nyitni és a kapszulában lévő hatóanyagokat el tudja keverni bármilyen ételben.

Nem. Fejlett támogató készítményeinket úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen változtatnunk az időbeosztásunkon és ne kelljen lemondanunk a kedvenc ételeinkről. Indítsunk egy 30 napos egészségépítő csomaggal.

Igen. Egyfelől a termékeinkben lévő hatóanyagok jelentős része már most is jelen van a szervezetükben, csak jóval alacsonyabb koncentrációban. Tehát a fejlett támogató készítmények szedésével ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét tudjuk biztosítani. Másfelől új hatóanyagokat is be tudunk juttatni, amelyek támogatják az egészségünket és biztonságosan szedhetők.

Elméletileg igen. A termékeinkben lévő hatóanyagok bevitelét megfelelő táplálkozással is fedezhetnénk, ugyanakkor a legtöbb ember számára egy ilyen diéta megvalósítása (tengeri halak, bio zöldség- és egzotikus gyümölcslevek, távol-keleti gombák fogyasztása) munka és család mellett kivitelezhetetlen, anyagilag pedig megfizethetetlen lenne.

Hívjon bennünket a +36 20 319 0999-es telefonszámon, munkanapokon 10 és 17 óra között és segítünk Önnek időpontot egyeztetni egy INGYENES konzultációra.

Többre vagyunk képesek:

Hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések ELŐNYEIT a kockázatok függvényében!