HIDVÉGI

Válasszuk ki a kezdőcsomagot és készen állunk az indulásra

Ajándék könyv és a Hidvégi Pro csomaghoz ingyenes házhoz szállítás!

LEGNÉPSZERŰBB

Hidvégi Pro

29 400 Ft

980 Ft/nap

120 adag / 30 nap

A két esszenciális készítményünk, amivel lépéselőnyhöz jutunk.

Adagolás: reggel és este 2-2 adag Enedna és 2-2 db Phytohit kapszula

36-féle hatóanyag

Meghívó a V.I.P. Facebook csoportba

Ajándék könyv

Árkedvezmény és ingyenes szállítás

Phytohit™

11 700 Ft

390 Ft/nap

120 db kapszula / 30 nap

Fókuszban a stressz és az immunrendszer.

Adagolás: reggel és este 2-2 db Phytohit kapszula

10-féle hatóanyag

Meghívó a V.I.P. Facebook csoportba

Ajándék könyv

Enedna™

17 700 Ft

590 Ft/nap

120 adag / 30 nap

Fókuszban az erőnlét, a fizikai kondíció és az életminőség.

Adagolás: reggel és este 2-2 adag Enedna porkeverék

26-féle hatóanyag

Meghívó a V.I.P. Facebook csoportba

Ajándék könyv

Csatlakozzon a közösségünkhöz, akik már megtapasztalták a fejlett étrend-kiegészítők előnyeit!

Kiváló termék. Istennek hála, jól vagyok. Két hónapja szedem a Phytohit kapszulát és hozzá az Enednát. Elkezdtem szedni ezeket a csodálatos termékeket, és már az elején azt éreztem, hogy több energiám lett. Nagyon ajánlom másoknak is! — D. Ilona

Észrevettem, hogy a memóriám kissé javult. Jobban tudok összpontosítani, mint korábban, különösen, amikor a kedvenc könyveimet olvasom. Észrevettem, hogy jobban megjegyzem azt, amit olvastam. Ezenkívül minden edzésen úgy érzem, hogy több energiám van, és tovább bírja a testem! A stressz szintem jelentősen csökkent! Kár, hogy eddig nem az Enednát szedtem. — Sz. Tamás

Úgy érzem, hogy Önök hatalmas segítséget nyújtottak nekem. Nagyon köszönöm a tanácsokat, Önök nélkül már nem élnék! Köszönök mindent !!!!! — L. Judit

Mint érintett - prosztata rákkal kezelt - beteg, érdeklődéssel kezdtem el olvasni írását. Voltak fenntartásaim a könyvvel kapcsolatban. Mint érintett - prosztata rákkal kezelt - beteg, érdeklődéssel kezdtem el olvasni írását. Voltak fenntartásaim a könnyvvel kapcsolatban. Újabb reklámtermék, amely rám akar sózni valami csodaszert. Netán a szűk szakmának szóló, nehezen érthető és olvasható könyv, tele orvosi kifejezésekkel és latin szavakkal. Szerencsére nem így készült ez a könyv. Ez az írás a széles „nagyközönségnek” szól, mert minden családban lehet érintett. Meglepő módon, azt is a javára lehet írni, hogy nem szakmabeli írta. Gratulálok, jó könyv. Sok betegnek, családtagnak nyújthat segítséget a betegség leküzdésében, vagy megélésében. Örülök, hogy a kezembe akadt. Minden rokonomnak, barátomnak és ismerősömnek ajánlom. — J. Zoltán

Minőség és szakértelem

Az általunk forgalmazott termékek esetében elsősorban az összetételt garantáljuk.

A webáruházban megrendelt, bontatlan termékeket 14 napon belül visszaküldhetjük és visszafizetik a vételárat. A Facebook csoportból bármikor ki lehet lépni, a hírlevélről bármikor leiratkozhatunk és a vásárlói fiókot is megszüntethetjük egy kattintással, ehhez nem szükséges telefonálni.

— dr. Hidvégi Áron

Miért a Hidvégi Pro csomag a legnépszerűbb kombinációnk?

A kezelésekkel együtt járó mellékhatások kockázata az életminőség romlása. A Hidvégi Pro úgy működik, mint az autópályán a gyorsítósáv. Itt gyorsabban haladhatunk, mert készítményeink ellátják a szervezetünket értékes hatóanyagokkal, így egyetlen kezelésről sem kell lemondanunk.

Miért ajánlják a Hidvégi PRO csomagot?

Egy jó minőségű étrend-kiegészítő funkciója, hogy általa a hagyományos kezelések hatásfokát növeljük és a szervezet önerejére rásegítsünk. Ahogy az autópályán sem kötelező a gyorsítósávban haladni, ezek a készítmények sem “kötelezőek”.

Ezért a fejlett támogató készítmények szedését a bizonyítékok erőssége és a napi költségek függvényében Önnek kell mérlegelnie. Fontos leszögezni, hogy hivatalosan egyik élelmiszer vagy étrend-kiegészítő sem rendelkezik betegséget gyógyító- vagy megelőző hatással.

A Phytohit és az Enedna lefekteti az alapokat és megerősít minket a nehézségekkel szemben. Minden eredmény a következetességen alapul.

Bárhol is tartunk, tudnak segíteni!

Stratégiai lépéselőny az első (vagy a következő) műtéthez, kezeléshez, vagy lábadozási időszakhoz!

Az első lépések

“Most tudtam meg a diagnózist.”

Műtét

“Jól vagyok.”

Kemó

"Úgy érzem, hogy sikerülni fog."

Sugárkezelés

“Jól jönne az energiatöbblet. ”

Többre vagyunk képesek:

Hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések ELŐNYEIT a kockázatok függvényében!

Enedna termékinformáció

Phytohit termékinformáció

Honnan tudjuk eldönteni, hogy mindez nekünk szól-e?

Termékeinket nem ajánljuk mindenkinek.

A RENDSZERÜNK NEM AZOKNAK SZÓL, AKIK:

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS AZOKNAK, AKIKRE IGAZ, HOGY:

Ezek a leggyakrabban feltett kérdések:

A zártkörű V.I.P. Facebook csoportot a vásárlóinknak hoztuk létre, amely számukra INGYENES. Az első termék megrendelését követően automatikusan küldünk egy meghívót és máris becsatlakozhat a közösségünkbe. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem vagyunk orvosok, de a termékek adagolásával és legjobb tudásunkkal folyamatosan támogatjuk az egészségét. Szeretettel várjuk!

Egyszerűen. Termékeinket az Onco-Shop honlapon tudja kiválasztani. Először helyezze őket a kosárba, majd a pénztárnál töltse ki az adatokat és adja le a megrendelést. A rendelését kifizetheti bankkártyával, banki átutalással vagy utánvéttel. Utánvétes fizetés esetén a GLS futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a csomag ellenértékét.

Igen. Termékeink összetételét magas minőségű, kiválóan hasznosuló hatóanyagokból gyártották. Ezek az anyagok, vitaminok, nyomelemek, aminosavak, a táplálkozásunkban található ismert anyagok. Fejlett támogató készítményeink előnye, hogy ezeket a hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazzák.

A termékeinket bármikor elkezdheti szedni. Azt szoktuk javasolni, hogy kezdjen egy 30/60 napos adaggal, minden a következetességen alapul.

Igen. A megadott telefonszámon forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink munkanapokon 10 és 17 óra között állnak a rendelkezésére. Az első vásárlást követően automatikusan meghívót küldünk a V.I.P. Facebook csoportunkba, ahol Dr. Hidvégi Máté biokémikustól is tud személyesen kérdezni.

Igen. Fejlett támogató készítményeinket kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a kezelések előtt, alatt és azok befejeződését követően, megszakítás nélkül lehessen őket szedni, minimum 6-12 hónapig, vagy egészen a betegség fennállásáig. Sőt, még azután is, hogy hosszú távon szolgálják az egészségünk. Egyik termék sem helyettesíti a hagyományos orvoslást.

Igen. Valamennyi termékünk cukormentes. A legtöbb termék minimális segédanyagot tartalmaz (ha egyáltalán tartalmaz).

Igen. Termékeink előnye, hogy nagyon könnyű őket szedni. Mindegyik készítményt szájon át kell szedni, a legtöbb folyékony halmazállapotú, ezért nyelési nehézségek vagy tápszonda mellett is szedhetők. Az Enedna porkeveréket bármilyen hideg italban vagy joghurtban is fel tudja oldani. A Phytohit kapszulát pedig szét tudja nyitni és a kapszulában lévő hatóanyagokat el tudja keverni bármilyen ételben.

Nem. Fejlett támogató készítményeinket úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen változtatnunk az időbeosztásunkon és ne kelljen lemondanunk a kedvenc ételeinkről. Indítsunk egy 30 napos egészségépítő csomaggal.

Igen. Egyfelől a termékeinkben lévő hatóanyagok jelentős része már most is jelen van a szervezetükben, csak jóval alacsonyabb koncentrációban. Tehát a fejlett támogató készítmények szedésével ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét tudjuk biztosítani. Másfelől új hatóanyagokat is be tudunk juttatni, amelyek támogatják az egészségünket és biztonságosan szedhetők.

Elméletileg igen. A termékeinkben lévő hatóanyagok bevitelét megfelelő táplálkozással is fedezhetnénk, ugyanakkor a legtöbb ember számára egy ilyen diéta megvalósítása (tengeri halak, bio zöldség- és egzotikus gyümölcslevek, távol-keleti gombák fogyasztása) munka és család mellett kivitelezhetetlen, anyagilag pedig megfizethetetlen lenne.

Hívjon bennünket a +36 20 319 0999-es telefonszámon, munkanapokon 10 és 17 óra között és segítünk Önnek időpontot egyeztetni egy INGYENES konzultációra.

Forduljon hozzánk bizalommal:

Kapcsolat

DR. HIDVÉGI ÁRON, az Onco-Shop alapítója

Édesapja, Dr. Hidvégi Máté mellett élhette meg a rákkutatás reménytelennek tűnő és legfelemelőbb pillanatait. Tudta, a kutatói pályával járó stressz nem neki való…

Áron több mint 25 éve dolgozik tudásalapú vállalkozóként.

Tíz éven át az édesapja találmányát hasznosító startup vállalkozás felépítésén dolgozott (a cégcsoportot egy szakmai befektető vásárolta meg). 2010-ben alapította a daganatos betegek kiegészítő készítményeit forgalmazó Onco-Shop szaküzletet, és ez a vállalkozás gyártja ma az Enedna és a Phytohit termékeket is.

2019-ben jelent meg az első önfejlesztő könyve “Önerőből” címmel, amelyet azóta további három könyv követett. Áron személyes elhivatottsága, hogy kortársait az egészséges életmód felé terelje.

Többre vagyunk képesek:

Hogy ne kelljen mérlegelnünk a kezelések ELŐNYEIT a kockázatok függvényében!