DR. HIDVÉGI MÁTÉ AJÁNLÁSÁVAL — Az Enedna Medicalt azért fejlesztettük, hogy segítsünk újjáépíteni az energiát és az erőt egy innovatív és a tudományos élvonalhoz tartozó, MINDEN-EGYÜTT keverékkel.

ENEDNA MEDICAL

Magas HMB-, vitamin- és ásványianyag-tartalmú speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer,
izomerő- és izomtömeg-vesztéssel járó, betegséghez kapcsolódó fehérje-, vitamin- és ásványianyag-malnutríció diétás ellátására.

19 700,- Ft

Ár, áfával

Ingyenes házhoz szállítás

Szállítási idő: 1-2 munkanap.

gyors HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

BIZTONSÁGOS ssl fizetés

14 NAPOS termékvisszaküldés

biztonságos összetevők

Videó

Az Enedna 2024 március 1-től megújult összetétellel, ún. speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerként kapható. Az új Enedna Medical 50%-kal több HMB-t tartalmaz, összetétele még komplexebb (biotin, réz, molibdén és króm). A videófilm aktualizálása folyamatban van.

Mi az Enedna Medical?

Ez az Enedna Medical:

cukormentes, gluténmentes, laktózmentes, ízesítetlen, adalékmentes, jódmentes, gyomorkímélő, vegán

Új, speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer: az izomerő- és izomtömeg-vesztéssel járó, betegséghez kapcsolódó fehérje-, vitamin- és ásványianyag-malnutríció (alultápláltság) diétás ellátására.

Az Enedna Medical szedése különösen ajánlott:

  • izomerő- és izomtömeg-csökkenéssel járó állapotokban (pl. sarcopenia);
  • betegség miatt fennálló alultápláltság (pl. daganatos betegségek, cachexia) esetén;
  • nyelési nehézség (diszfágia) esetén;
  • sebészeti beavatkozás után, vagy balesetből adódó sebgyógyulás idején;
  • versenysportolók számára, a sportorvos által előírt, a sportsérülésből vagy betegségből való felépülést támogató különleges étrend részeként.

Huszonhat briliáns összetevő és Hidvégi professzor tudása egyetlen termékben:

Ajánljuk annak, aki gyengének érzi magát, és annak, aki erős,
és természetesen mindenki másnak az arany középúton.

DR. HIDVÉGI MÁTÉ AJÁNLÁSÁVAL — Az Enedna Medicalt azért fejlesztettük, hogy segítsünk újjáépíteni az energiát és az erőt egy innovatív és a tudományos élvonalhoz tartozó, MINDEN-EGYÜTT keverékkel.

Nagyspektrumú és szerves kötésű miktotápanyagok nagydózisú keveréke.

Az Enedna Medical összetevői segítenek a fáradtság és a kifáradás csökkentésében, támogatják az idegrendszer és az immunrendszer normál működését, a vérképzést, a pszichológiai és agyi funkciókat, a hormonális egyensúlyt, az egészséges bőr, köröm, haj, nyálkahártya és csontozat megőrzését. Többet nyújt, mint amit elvárnál.

Dr. Hidvégi Máté biokémikus szakértelemével.

Az Enedna Medical speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer egy minden-az-egyben porkeverék, amely instant feloldódik a reggeli joghurtunkban, vagy egy pohár üdítőben, hogy megkönnyítse számunkra a hatóanyagok bevitelét. A magas biológiai hasznosulású molekulák gyorsan felszívódnak és eljutnak a sejtekhez, ahol több száz biokémiai folyamatban vesznek részt.

Az egyik legfigyelemreméltóbb vitamin és ásványi anyag lista.

Ha két adagolókanál porkeveréket megpróbálnánk tablettákba zsúfolni, egy maréknyi tablettát kellene beszednünk. A porkeverék azért is előnyösebb, mert az igényeink szerint adagolhatjuk. De ez a termék nemcsak ettől egyedi, ugyanis az Enedna nem tartalmaz semmilyen hozzáadott segédanyagot, cukrot, laktózt, fruktózt, glutént, tartósítószert, mesterséges édesítőszert, aromát, színezéket, oxidokat, jódot, vagy cianokobalamint.

Az élettudományok vívmányaival.

Minden felsorolt hatóanyagból bőséges mennyiséget mértünk a termékbe, hogy az Enedna mellett ne kelljen más multivitamint vagy nyomelemet szedni. Sőt, van benne két extra összetevő, amit reméljük, értékelni fog: koenzim Q10 és alfa-liponsav, amelyek a sejtek energiatermelését és DNS-egészségük megőrzését támogatják.

HMB: egy minden korábbinál innovatívabb aminosav-származék.

Az Enedna attól is korszakalkotó, mert egy innovatív aminosav-származékot tartalmaz. Ez a HMB: egyszerre táplálék, rangos publikációk tárgya és a táplálkozástudomány favoritja. Amikor az alultápláltság tétje az izomtömeg vagy izomerő megtartása, a HMB az ideális választás. Ezért az Enednával egy új minőséget fog megtapasztalni!

Társ az intermittent böjtölésben.

Jó hír, hogy az időszakos böjtölést választóknak sem kell aggódniuk, hogy a napi 14-16 órás koplalás alatt elveszítik az erőnlétüket. A napindító adag gazdagon feltölti szervezetünket az anyagcsere-folyamatokat támogató mikro-tápanyagokkal, és a napi 3 gramm HMB hathatós segítséget ad az izomzat megőrzéséhez.

Az életerő megőrzéséért.

Az Enednára minden nap számíthat, és akkor is támogatja, ha élet legnehezebb időszakába kerül. Az erőnlétet körbebástyázó összetétel gondoskodik róla, hogy kiegyensúlyozottan éljünk, jó legyen a közérzetünk és erős maradjon az immunrendszerünk: legyőzzük a félelmeinket, és ne látszódjék rajtunk gyengeség.

Huszonhat briliáns összetevő és Hidvégi professzor tudása egyetlen termékben:

Ajánljuk annak, aki gyengének érzi magát, és annak, aki erős,
és természetesen mindenki másnak az arany középúton.

DR. HIDVÉGI MÁTÉ AJÁNLÁSÁVAL — Az Enedna Medicalt azért fejlesztettük, hogy segítsünk újjáépíteni az energiát és az erőt egy innovatív és a tudományos élvonalhoz tartozó, MINDEN-EGYÜTT keverékkel.

Miért hatékony?

Magas HMB-, vitamin- és ásványianyag-tartalom.

A napi adagban: 3 g HMB (ß-hidroxi-ß-metilbutirát); 23-féle vitamin és ásványianyag nagy dózisban; adjuváns antioxidánsok: alfa-liponsav és koenzim Q10 (ubikinon).

Videó

Az ízesítetlen Enedna Medical instant porból 1-2 adagolókanálnyi mennyiséget kell naponta elfogyasztani. Az Enedna Medical elkeverhető folyadékban, üdítőitalban vagy krémes állagú ételekben, mint a püré, a joghurt vagy a puding.

Termékinformációk

Az Enedna Medical segítségével egyszerre több terméket is helyettesíthetünk: a porkeverék szedése kiváltja a multivitamint és a hozzá válogatott nagydózisú vitamin/ásványi anyag kiegészítőket. Az Enedna Medical a hatóanyagokat hozzáadott adalékanyagok nélkül, tiszta formában tartalmazza.

Gyakori kérdések

Az Enedna Medical instant porkeverék ízesítetlen, hiszen ez csak a hatóanyagokat tartalmazza. Az Enednát bármilyen hideg (nem forró) folyadékban fel lehet oldani, a narancslétől a jeges teán keresztül a tejeskávéig. Mivel a termék nem savanyú, ezért joghurtban vagy pudingban is elkeverhető, a tapasztalatok szerint csokoládé ízű pudingban a legfinomabb.

Igen. Az Enedna Medical összetételét magas minőségű, kiválóan hasznosuló hatóanyagokból gyártották. Ezek az anyagok, vitaminok, nyomelemek, aminosavak, a táplálkozásunkban található ismert anyagok. Az Enedna Medical előnye, hogy ezeket a hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazza.

Az Enedna Medicalt bármikor elkezdheti szedni. Azt szoktuk javasolni, hogy kezdjen egy 30/60 napos adaggal, minden a következetességen alapul.

Igen. Az Enedna Medical-t kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a kezelések előtt, alatt és azok befejeződését követően, megszakítás nélkül lehessen szedni, minimum 6-12 hónapig, vagy egészen a betegség fennállásáig. Sőt, még azután is, hogy hosszú távon szolgálja az egészségünk. Az Enedna nem helyettesíti a hagyományos orvoslást.

Igen. Az Enedna Medical cukormentes. Emellett nem tartalmaz adalékanyagokat, ízesítőt, tartósítószert, glutént, laktózt, jódot.

Igen. Az Enedna Medical egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon könnyű szedni. A készítményt szájon át kell szedni, ezért nyelési nehézségek vagy tápszonda mellett is szedhető.
Az Enedna Medical instant porkeveréket bármilyen hideg italban vagy joghurtban is fel tudja oldani.

Nem. Az Enedna Medicalt úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen változtatnunk az időbeosztásunkon és ne kelljen lemondanunk a kedvenc ételeinkről. Indítsunk egy 30 napos egészségépítő csomaggal.

Igen. Egyfelől az Enednában lévő hatóanyagok jelentős része már most is jelen van a szervezetükben, csak jóval alacsonyabb koncentrációban. Tehát az Enedna készítmény szedésével ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét tudjuk biztosítani. Másfelől új hatóanyagokat is be tudunk juttatni, amelyek támogatják az egészségünket és biztonságosan szedhetők.

Az Enedna hatóanyagainak esetleges “túladagolása” nem jár kockázatokkal, viszont a hiányuk gondot okozhat. Adjuk őket az étrendünkhöz, és ugrásszerűen csökkentjük a hiányukból adódó kockázatokat.

Elméletileg igen. Az Enednában lévő hatóanyagok bevitelét megfelelő táplálkozással is fedezhetnénk, ugyanakkor a legtöbb ember számára egy ilyen diéta megvalósítása (tengeri halak, bio zöldség- és egzotikus gyümölcslevek, távol-keleti gombák fogyasztása) munka és család mellett kivitelezhetetlen, anyagilag pedig megfizethetetlen lenne.

Abszolút. Az Enedna nevében az „Ene“ az energiára utal. Az Enedna 60 mg koenzim Q10-et tartalmaz, amely a sejtek energiagyárát, a mitokondrium működését támogatja.

A C-vitamin, a tiamin, a riboflavin, a niacin, a B6-, a B12-vitamin, a pantoténsav, a kalcium, a magnézium, a vas pedig részt vesznek a normál energia termelő anyagcsere-folyamatokban.

Egyértelműen, igen. A C-vitamin, a tiamin, a riboflavin, a niacin, a B6-, a B12-vitamin, a magnézium hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez. Az L-karnitin támogatja a kognitív funkciókat. A magnézium, a niacin, a tiamin hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B12-vitamin, a B6, C, folát, magnézium, niacin, pantoténsav, riboflavin, vas, hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez. A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

 

Igen. Forduljon hozzánk bizalommal. Hívjon bennünket a +36 20 319 0999-es telefonszámon, munkanapokon 10 és 17 óra között.

Válasszon Enedna Medical terméket

Kattintson a lenti "KOSÁRBA" gombra és éljen energiadús életet!

Enedna Medical

19 700 Ft

2 x Enedna Medical

35 900 Ft

Legnépszerűbb kezdőcsomagok

Enedna Medical és Phytohit Power

Enedna Medical

19 700 Ft

Fókuszban az erőnlét, a fizikai kondíció és az életminőség.

LEGNÉPSZERŰBB

Hidvégi Pro

39 900 Ft

A két esszenciális készítményünk, amivel lépéselőnyhöz jutunk.

Phytohit Power

23 900 Ft

Fókuszban a stressz és az immunrendszer.

Termékeink

Kattintson a lenti "KOSÁRBA" gombra és éljen energiadús életet!

Enedna Medical

19 700 Ft

Enedna Medical dupla csomag

39 400 Ft

35 900 Ft

Enedna Medical és Phytohit Mushroom Power

33 900 Ft

29 900 Ft

Enedna Medical és Phytohit Ginseng Power

30 900 Ft

27 900 Ft

Hidvégi Pro (Enedna Medical és Phytohit Power)

45 100 Ft

39 900 Ft

Phytohit Mushroom Power

14 200 Ft

Phytohit Ginseng Power

11 200 Ft

Phytohit Mushroom és Ginseng Power

25 400 Ft

23 900 Ft